Tilbud til hele vinteren

Både indendørs og udendørs er der i vinterhalvåret mulighed for at spille fodbold i DBU Jylland region 4´s mange tilbud. - PR-Foto DBU Jylland Region 4

Fodboldspillere har mulighed for at spille hele vinteren, og det benytter mange sig af, så boldfærdighederne kan udvikles og sammenholdet holdes ved lige. DBU Jylland region 4 har meget at byde på til vinterens aktiviteter.

Når efteråret kommer, er det ofte rarere at være indendørs. Det gælder også for mange fodboldspillere, som i sommerhalvåret har spillet på udendørs baner. DBU Jylland region 4 tilbyder i vinterhalvåret turneringer og stævner til alle fodboldklubber som supplement til den ugentlige træning.

Det ret nye tempofyldte spil futsal tilbydes som turnering for alle fra U13 og ældre. 

Et andet tilbud gælder for U5 og ældre, som gerne vil spille det traditionelle indendørs fodbold. Her spilles der ikke en traditionel turnering, men der spilles stævner, som holdene kan tilmelde sig. 5 stævner bliver der arrangeret i løbet af vinteren.

Hvis der er interesse for at spille udendørs hele vinteren, tilbydes der 4 stævner for børn under 12 år. Her foregår kampene på kunstgræsbaner. Deltagelse forudsætter ikke, at ens klub har en kunstgræsbane.

Ønsker holdene at spille videre, når efterårsturneringen er slut, er der mulighed for at tilmelde sig til ekstra kampe for at øge træningen. Dette tilbud gælder alle hold, både børn, unge og senior og både 7, 8 og 11-mands hold.

Tilbuddene er mange og på DBU Jylland region 4´s hjemmeside er der en oversigt over alle tilbud og tilmeldingsfrister.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig vinteraktiviteterne, og vi håber mange klubber vil benytte sig af muligheden for at spille fodbold vinteren over, siger områdechef for region 4 Martin Clausen i en pressemedelelse fra DBU.