34 fleksjobbere ansat hos Sanistål: “Jeg bliver set som værdifuld arbejdskraft”

PR-Foto: Sanistål
Sanistål har i flere år prioriteret at have medarbejdere med nedsat arbejdsevne ansat. På en konference tirsdag arrangeret af Beskæftigelsesministeriet var Sanistål-direktør inviteret til at fortælle om de mange gode erfaringer med at have bl.a. Nanna og John ansat.

For 11 år siden fik 59-årige John Geo Johansen en arbejdsskade, da han faldt ud af en truck på sit arbejde i Sanistål. I dag er han ansat i et fleksjob 15 timer om ugen på Saniståls centrallager i Billund, hvor han pakker ting i små poser og sætter labels på.

“Det betyder alt for mig, at Sanistål har fastholdt mig i virksomheden. Og selv om jeg bor i Viborg og derfor må køre 160 kilometer for at komme til og fra arbejde, ville jeg være ked af at skulle undvære mit job på lageret.

Selv om jeg stadig har smerter, har jeg et godt arbejdsliv. Det hænder, at jeg bliver nødt til at melde mig syg på grund af smerter. Men der bliver ikke kigget skævt til mig af den grund. Jeg er blevet behandlet godt og respektfuldt og har hele vejen igennem kun mødt forstående chefer”, siger lagermedarbejder John Geo Jansen, der snart kan fejre 35 år i Sanistål.

 

“Det kører på skinner”

Lige nu er 34 medarbejdere med nedsat arbejdsevne ansat på centrallageret under forskellige ordninger. Lageret samarbejder fx med Billund Kommunes fleksjobkonsulent, nogle ansøger selv om et fleksjob, mens andre igen er forflyttet til jobs med skånefunktioner, fordi de ikke længere kan holde til det hårdere fysiske job på lageret.

En af dem er 37-årige Nanna Vibe Møller Bredahl, der fik konstateret børnegigt som seksårig og nu har psoriasisgigt med flere følgesygdomme.

“Alternativet er en førtidspension, så mit fleksjob på 12 timer om ugen i centrallagerets servicecenter har uvurderlig værdi for mig. Her er jeg ikke Nanna, der har gigt, men medarbejderen Nanna. Har jeg en dårlig dag, ringer jeg til min chef, og typisk aftaler vi, at jeg så arbejder et par timer ekstra en anden dag, men jeg har også mulighed for at arbejde hjemmefra.

Jeg sætter stor pris på den tillid og forståelse, jeg møder fra både mine kolleger og nærmeste chefer, og at Sanistål ser mig som værdifuld arbejdskraft. Det er ikke bøvlet at have fleksjobbere ansat. Her i Sanistål kører det på skinner, og det har det gjort fra dag ét”, siger kundesupporter Nanna Vibe Møller Bredahl.

 

Loyale og taknemmelige

De 34 medarbejdere med nedsat arbejdsevne er fordelt på det 55.000 kvadratmeter store centrallager, og én afdeling har kun fleksjobbere ansat.

“Generelt for alle medarbejderne er, at selv om de har mange udfordringer i deres liv, er de stabile og loyale og ikke mindst taknemmelige for at møde på arbejde. Og så er de super gode til at dække hinanden ind, hvis der er en, der har en dårlig dag.

Er en medarbejder henvist til et job med et timetal, som vi kan se, den person ikke længere kan klare, går vi i dialog med medarbejderen og eventuelt kommunen for at få reguleret timetallet”, siger driftschef Sine Solhøj Hansen og fortsætter:

“Det kræver fleksibilitet og lidt mere ledelsestid at tage ordentligt hånd om hver enkelt medarbejder, og vi har en teamleder, der brænder for at få det til at fungere. Men vi får mindst ligeså meget tilbage, som vi giver”.

Se mennesket bag diagnosen

Tirsdag den 27. september var Beskæftigelsesministeriet vært for en landsdækkende konference i København om senhandicap, og Sanistål var sammen med Danish Crown & Salling Group indbudt til paneldebat om, hvordan virksomheder kan fastholde medarbejdere med handicap.

“Et af mine hovedbudskaber var, at lige nu, hvor mange virksomheder mangler arbejdskraft, er det vigtigt at minde om, at der er en stor gruppe af mennesker, der ikke kan varetage et fuldtidsjob, men som kan arbejde i 9, 12 eller 15 timer. De kan ikke vælge og vrage på jobmarkedet, men har som de fleste af os brug for den identitet, det giver at have et arbejde.

I Sanistål har vi i årevis haft fokus på rummelighed og diversitet, og vores erfaring er, at selv om de her medarbejdere kan være sårbare og bære på en tung bagage, er de topmotiverede og engagerede. Men det kræver, at man som virksomhed ser mennesket bag diagnosen og tager udgangspunkt i hvad den enkelte kan byde ind med”, siger direktør for People & Culture Svend Pedersen i en pressemeddelelse.