God tilslutning til fredagens Open By Night – mange var ude for at handle

Foto: René Lind Gammelmark

Det lyder samstemmende fra butikschefer og indehavere af flere af byens butikker at der fredag aften med Open By Night har været mange kunder ude for at handle.

Jonas Pedersen fra MR. Hr. P i Vestergade er særdeles godt tilfreds med de mange kunder der har brugt Open By Night til at komme ud og handle. Han er dog ikke helt så imponeret over tilslutningen til Vinsmagningen, men da der også samtidig er koncert med One Night of Queen i MAGION, og det er nogle af de samme mennesker der ville være ventet til vinsmagning er der nok forståeligt nok.  Jeg tænker vi laver vinsmagning igen på et andet tidspunkt.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Brian Hansen fra Bog & Idé/Legekæden har også haft en god handelsdag, og kan lige som Jonas Pedersen også fortælle at selvom der ikke har været så mange der kom for at deltage i vinsmagningen, så har der været travlt med salg i butikken. Han fortæller også at Grindsted Handel helt sikkert vil gentage vinsmagningen på et andet tidspunkt.

Brian Hansen med vin – Foto: René Lind Gammelmark

Hos Boutique Mary på Torvet i Grindsted har det også været helt fantastisk med kunder til Open By Night. Rebecca og Gitte kunne fortælle at der hele dagen har været godt gang i salget, og at et af højdepunkterne var da de kl. 19 udtrak en vinder på et gavekort på 2000,- kr. til at handle for i butikken.

Rebecca og Gitte – Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark