Det var en våd fornøjelse til årets sidste Kræmmermarked i Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag var årets sidste Kræmmermarked i Grindsted.

Der var et par Kræmmere klar med en standplads i tørvejr ved Bladcentralen, og foran Grand Hotel var Socialdemokratiet på plads med en pavillon hvor vælgerne kunne komme ind og få en småkage og en kop varm kaffe hos Kris Jensen Skriver m.fl.

Grindsted Cykelmotion havde i anledning af Fritidsdagene i Billund Kommune stillet op ved Sydbank med arrangementet: Kom op på cyklen som var målrettet personer fra 15 år g opefter. Man kunne tage sin egen MTB, Gravel eller racercykel med, og så var der mulighed for at man kunne komme ud og køre en tur. Men desværre regnede det så meget at der ikke var så mange mennesker i midtbyen.

Foto: René Lind Gammelmark

Natteravnene var også klar i bybilledet med paraplyer.

Foto: René Lind Gammelmark

Jul i Grindsted julekalenderen 2022 var også repræsenteret med Ib Møller Nielsen, Anni Guldager og Jeyrajah Rasiah (Ratch) – der blev solgt næsten 200 kalendere, for selv om regnen drillede tog flere alligevel turen ned for at købe julekalendere. Sidste år var vejret væsentligt bedre, og der blev der solgt omkring 500 kalendere.

Jeyrajah Rasiah (Ratch) , Ib Møller Nielsen, Anni Guldager – Foto: René Lind Gammelmark

Du kan købe årets lokale julekalender på Julemessen i MAGION den 5. og 6. november 2022.