Sdr.Omme E-sport holdt åbent i forbindelse med Fritidsdagene i Billund Kommune

Foto: René Lind Gammelmark

Lørdag var det muligt at prøve esport i Sdr.Omme til Fritidsdagene i Billund Kommune.

E-sportsklubben holdt nemlig åbent i klubbens lokaler på Hovedgaden 2, stuen  i Sdr.Omme fra kl. 10 til 15.

Arrangementet var for personer over 6 år, og op til 10 spillere kunne prøve gamling på klubbens maskiner og spille med og mod hinanden i CS.Go, Fortnite, Leageue of Legends, Minecraft og Among Us. Der var mellem 15 og 20 der deltog i lørdagens arrangement i Sdr.Omme.

Sdr.Omme Esport startede i 2019 med at søge fondsmidler mv. og oprette CVR Nummer, lokale mv. Efter ca. 1,5 år var klubben klar til at vise lokalerne frem.

Det er Henrik Vesterby  og Jesper Sørensen tog i mod Netavisen Grindsted redaktør lørdag formiddag. I år er der kommet nye vinduer monteret, så klubbens lokaler er opdaterede med bl. a. en ny varmepumpe. I år er der 20-25 medlemmer – sæsonen er netop startet, og sidste år var der 25 medlemmer. Der var 4 hold sidste år, men i år har vi tre hold der er fyldt helt op.  

De tre hold 
C:.GO Global offensive
League of Legends ( er hovedsageligt for de ældre medlemmer)
Minecraft

Man plejer at starte med Minecraft – og så går man herefter videre.

Der er medlemmer i en meget spredt aldersgruppe – man kan blive medlem allerede som 6 årig – og vi har et medlem der er 40+ fortæller Henrik og Jesper.

Klubben deltager i Fritidsdagene, fordi vide gerne vil have noget eksponering – så flere ved at der er en e-sportsklub her i Sdr.Omme. Dei vil også gerne have nogle flere frivillige hjælpere og trænere. De havde en svær start, for lige efter vi startede op kom Coronaen og vi måtte lukke ned. Så efter Corona er det næsten som at starte forfra. Der er rigtig dog opbakning i klubben, så det er vi godt tilfredse med fortæller Henrik Vesterby og Jesper Sørensen.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark