REMA 1000 i Grindsted er igen blevet kåret som bedste butik i Region 6

Foto: René Lind Gammelmark

Rema 1000 Grindsted er for fjerde gang blevet kåret som den bedste REMA 1000 butik i Region 6 der omfatter Midt- og Vestjylland.

Rema 1000 Grindsted blev kåret som vinder – Regionens bedste butik – Region 6 – PR-Foto: Rema 1000

Rema 1000 havde Rigsmøde for alle Rema 1000 købmænd i Dannmark  – Fredag aften var vi i Valby Hallen, og lørdag var vi i Cirkusbygniningen i København hvor  vi havde møde hele dagen, mens vi om aftenen var til Wallmans forestillingen (Rema kæden havde købt hele forestillingen, så det kun var Rema folk  (købmænd + folk fra Remas administration der var der)

Ud over kåringen af Den bedste butik i hver af de 13 regioner blev Årets Rema 1000 købmand også kåret, denne titel gik til Købmand Per Hansen fra Rema 1000 i Helsted.

I talen der blev holdt for butikken lød det således:
Gennem mange år har lokalområdets bedste butik haft imponerende væksttal.  

I særlig grad bør fremhæves teamet, der har højt kompetenceniveau og tydedelige definerede roller og opgaver.

Effektivitet, Rytmer og rutiner er nøgleord for købmanden, der altid er et skridt foran.

Leveringen i Fokus trekanten er flot. Kunderne oplever en butik med et højt basis niveau og en grøntafdeling, der er blandt de bedste i regionen. Salgsarealet har en skarp prisprofil med stort varepres og hver eneste plads bliver kritisk vurderet om den sælger det den bør.

Det er købmand Allan Mortensen der er franchaicetager for butikken. I Oktober 2019 havde Allan 25 års jubilæum i kæden. Den 31. maj 2018 åbnede REMA 1000 i de lokaler på Vestre Boulevard 5 den nu har til huse i. inden da var butikken beliggende i Vestergade, hvor Dansk Outlet nu har til huse.

Allan Mortensen fortæller at uden alle de loyale kunder der kommer og handler i butikken og det gode personale i butikken kunne det ikke lade sig gøre at vinde sådan en pris. Her i butikken prøver vi altid at have det rigtige personale, for det er jo dem der gør en forskel i det daglige. Vi forsøger også at have de rigtige varer til de rigtige priser hele tiden, specielt nu hvor priserne er stigende.  Vi køber ofte ekstra kampagnevarer, så vi har en mulighed for at sælge varerne billigere end normalprisen.

Allan Mortensen fejrer titlten sammen med personalet i et internt arrangement.

Foto: René Lind Gammelmark