Ugens Film i Grindsted Kino – Uge 40/2022

Foto: René Lind Gammelmark

I Uge 40 viser Grindsted Kino følgende film:

Hvor flodkrebsene synger – DK – premiere – Vises: 3. – 9. oktober

Filmen ‘Hvor flodkrebsene synger’ handler om den forladte pige Kya, der voksede op for sig selv i marsken i det dybe syd-USA. I årenes løb spredes rygterne om “Marskpigen”, og dem skarpsindige og viljestærke Kya isoleres fra samfundet. Hun drages af to unge mænd fra byen, men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks anklaget for mord.

Fresh-skuespilleren Daisy Edgar-Jones, som fik sit gennembrud i hitserien Normal People, spiller hovedrollen som “Marskpigen” Kya. Hun spiller overfor bl.a. Harris Dickinson fra Triangle of Sadness og David Strathairn fra Oscar-vinderen Nomadland. 

Biografklub Danmark

PR-Foto

Baby-Bio – After ever happy – Vises den 5. oktober kl. 10.00

Filmen ‘After 4: After Ever Happy’ byder på en chokerende sandhed, der bringer Tessa og Hardin tættere sammen. I fjerde kapitel af After-fortællingen opdager Tessa og Hardin, at de ikke længere er så forskellige fra hinanden. Tessa er ikke længere den søde, ordentlige pige, som da hun mødte Hardin. Og Hardin er ikke længere den hårde, lunefulde dreng, som Tessa faldt for. 

PR-Foto

Senior-bio – Held og Lykke Leo Grande – Vises den 6. oktober kl. 15.00

Filmen ‘Held og lykke, Leo Grande’ følger den 55-årige enke, Nancy Stokes, der længtes efter romantik, nye oplevelser og god sex. I håbet om at opnå dette, hyrer hun en den unge sexarbejder Leo Grande for en aften.

PR-Foto

Mugge og hans mærkelige hjerne – Vises den 8. og 9. oktober

Familiefilmen ‘Mugge og hans mærkelige hjerne’ foregår bl.a. på Basserup Kommuneskole, hvor eleverne på deres første dag efter sommerferien skal til prøve. Og da den ellers så glade dreng Mugge viser sig at have en hjerne, der er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere, går hele systemet i panik. Mugge sendes omgående i specialklasse og spås en sort fremtid. Han beslutter sig derfor for at starte sin egen skole. En skole hvor der er plads til børn med mærkelige hjerner. Han døber skolen Friheden.
 Samtidig begynder Mugges bedste veninde Sofia på den militante eliteskole Killer Instinct School System. Mugge og Sofia glider langsomt fra hinanden, og snart hænger deres venskab i en tynd tråd. Da konkurrencen “Kommunemesterskabet i skole” annonceres, optrappes Mugge og Sofias konflikt yderligere. Men pludselig hærger et gigantisk gensplejset monster af en puddelhund kvarteret, og de to tidligere venner bliver tvunget til at samarbejde på trods af deres forskelligheder.

PR-Foto