Underholdning med Bo Young på Mødestedet i Grindsted den 5. oktober 2022

Bo Young - PR-Foto

Danske Seniorer får besøg af Bo Young, der underholder med sang og musik på Mødestedet, Nygade 29, Grindsted den 5. oktober fra kl. 14 til 16.

Det koster 40kr. pr. person at deltage og er inkl. kaffe og kage.

 

Dansktop artisten, Jodle Birge, skrev sig gennem årene ind i dansk musikhistorie – det gjorde han med et salg på over fire millioner solgte plader, kassettebånd og CD’er. Desværre gik Jodle Birge bort alt for tidligt i 2004.

Jodle Birges talentfulde evner til at optræde og synge gik dog heldigvis i arv, nemlig til sønnen Bo Young, som de seneste 14 år har optrådt med sit populære repertoire med de allerbedste sange fra Jodle Birge. 

Gang efter gang imponerer Bo Young, når han med sit behagelige, imødekommende væsen og dygtige sangstemme optræder med tophits som ’Rigtige Venner’, ’Min Lille Solskinsø’, ’Tusinde Røde Roser’ og ikke mindst ’Tre Hvide Duer’.

Bo Young optræder altid på samme jordnære facon som sin far. Altid kommer publikum i første række og Bo Young bevæger sig også rundt blandt publikum med sin trådløse mikrofon og synger de gode sange skriver Danske Seniorer i en pressemeddelelse.