Vil du udvikle din startup-virksomhed i et professionelt fagligt miljø?

PR-Foto: GEV

GEV giver startup-virksomheder inden for energi, bæredygtighed og/eller forsyning en unik mulighed for at udvikle deres virksomheder i et professionelt miljø med adgang til faglige netværk, specialister og
data. GEV Energi HUB er skabt i tæt samarbejde med Billund Erhvervs iværksættergren, GROW Startup. Tilbuddet henvender sig til startups i hele landet.

GEVs Energy Hub skal give startups en hjælpende hånd
– Gennem vores Energy HUB ønsker vi at tilknytte startup-virksomheder og hjælpe dem med at skabe grobund for nye innovative løsninger i en tid, hvor bæredygtighed, klima og energi er på dagsordenen som aldrig før. De vil få mulighed for at teste deres løsninger inden for forsyning og energi hos os og få indsigt i data. Måske sidder de med den rette idé, som vi kan hjælpe med udvikle og bringe i spil i fremtidens energi- og forsyningssystem, udtaler René Heiselberg Gier, direktør i GEV.

 

PR-Foto: GEV

Værdifuldt samarbejde med Billund Erhverv
Billund Erhverv har hjulpet GEV i gang med projektet, og været med til at udpege de steder, hvor GEV kan tilbyde noget der skaber værdi for startups.

– Vi har igen oplevet, at Billund Erhverv står sammen med os som virksomhed for at udvikle gode løsninger og få os gjort skarpe på projektet. Vi glæder os over samarbejdet og tror på, at vi har fundet den vinkel, hvor en plads hos os kan løfte en startup markant, udtaler Simon Lindblad-Madsen, projektleder og kommunikationschef hos GEV i en pressemeddelelse.

Han understøttes af Marie Skov Lillelund, Direktør i Billund Erhverv.

– Vi er utrolig glade for GEVs miljø for startups. Med GEVs faglighed, knowhow og miljø kan startups få adgang til noget helt ekstraordinært. Vi vil gøre alt for at hjælpe nye virksomheder med at udvikle sig i vores område. Alle startups får selvfølgelig adgang til vores tilbud i regi af GROW Startup med forretningsudviklere, mentorer, investorer og ikke mindst områdets stærkeste erhvervsnetværk, med mere end 350 medlemmer. 

Om GEV
GEV er et selvstændigt og lokalt forankret multiforsyningsselskab, der forsyner sine andelshavere med el, vand, varme og fibernet. Selskabet er aktive inden for bæredygtige og miljørigtige leverancer og arbejder målrettet med
forretningsmodeller, der underbygger den grønne profil. Et eksempel er samarbejdet mellem lokale virksomheder og organisationer i form af en symbiose i Billund kommune, hvor råstoffer, varme, vand og andre ressourcer deles mellem virksomhederne.