Den 18. oktober fra kl. 7-13 afbrydes al strøm til MAGION og MAGION Biblioteket og Borgerservice.

Foto/Illunstration: MAGION

Det betyder at udvalgte funktioner i MAGION lukker helt ned i tidsrummet eller hele dagen. Således er Vestjysk Bank Arena og MAGION torvet mørklagt, ligesom MAGION Biblioteket og Borgerservice samt MAGION Fitness og Café MAGION påvirkes. Informationen i MAGION åbner kl. 13 når strømmen er reetableret.

MAGION biblioteket er lukket hele dagen. Det gælder både Bibliotek og Borgerservice. Der henvises i stedet til kommunens øvrige biblioteker. Borgerservice i Billund er åbent fra kl. 10.00. Husk at bestille tid.

Svømmehallens varmtvandsbassin og børnebassin vil være lukket hele dagen, mens 25 meter bassinet vil være i drift. Det er alene i den nye del af svømmehallen, strømafbrydelsen får konsekvenser for driften.

Café MAGION holder lukket ind til strømmen er retur. Efter planen altså til kl. 13. I MAGION Fitness vil lyset samt de maskiner, der er afhængige af strøm ikke fungere. Maskiner som drives af rugbrødskraft vil være funktionsdygtige, så MAGION Fitness holder åbent. Dog vil musikken og ventilationen være sat ud af spillet frem til kl. 13 tidligst. Vestjysk Bank Hal 3 er uberørt af strømafbrydelsen og vil kunne lejes.

Strømafbrydelsen skyldes planlagt tilsllutning af Motorik- og Kampsportcentret med hovedtavlen i MAGION skriver MAGION.