Den 1. november er der Folketingsvalg

Foto: Marianne Thorø

Af Marianne Thorø

Så skal der gøres klar i valglokalerne rundt omkring i Billund kommune. Statsminister Mette Frederiksen har udskrevet valg til afholdelse tirsdag den 1. november.

Og her bliver et punkt fra gårsdagens kommunalbestyrelsesmøde særdeles relevant; det traditionelle valglokale i Billund Centret bliver nemlig ikke en del af valghandlingen denne gang, fordi stedet er under ombygning og renovering.

Derfor skal borgerne i Billund by i stedet sætte deres kryds i Billund Idrætscenters hal 3 ved det kommende folketingsvalg.

Men meget tyder på at idrætscenteret godt kunne gå hen og blive et fast stemmested i Billund by. I hvert fald er forvaltningen svært begejstret for at sende vælgerne dertil på grund af gode parkeringsforhold og adgangsforhold, også for handicappede, ligesom Billund Idrætscenter faktisk også efterhånden er kommet til at ligge noget centralt med Billunds udvikling mod syd.

Derudover ser forvaltningen også at brugen af idrætscenteret til afvikling af valg vil medvirke til, at idrætscentret forbliver et attraktivt samlingssted.