Efter 2 års pause var der comeback til Musik i Gryden Lørdag den 6. august 2022

Aqua - Foto: René Lind Gammelmark

Koncertudvalget siger tak

Musik i Grydens nye tovholder Henrik Steen-Andersen samlede et koncertudvalg og fortsatte det gode arbejde, som blev startet for mere end 17 år siden. -Det er ingen hemmelighed, at arbejdet med at arrangere Musik i Gryden er omfattende og koster mange timers frivilligt arbejde. Det har været en stor oplevelse at lære alle de frivillige at kende. De gør en kæmpe forskel og har hele æren for, at det igen lykkedes at lave Musik i Gryden, udtaler Henrik Steen-Andersen og fortsætter -det er vores oplevelse, at der var fantastisk god stemning på pladsen og stort set ingen uro. Mange deltagere har rost Musik i Gryden 2022 og fortalt, at det var rart igen at deltage i Midtjyllands største havefest. Corona pausen har helt sikkert skærpet appetitten hos gæsterne og skabt lyst til fest og musik skriver koncertudvalget i en pressemeddelelse.

Kontantløs
Opgaven med at skifte kasseapparater ud til ”kontantløs” og indføre nye værdikort, blev imødeset med stor spænding af udvalget. Opbakningen var stor på dagen, og tilbagemeldingerne har været positive. Derfor gentages kontantløs i 2023, og det vil selvfølgelig igen blive muligt at indsætte kontanter på værdikort.

Billetterne blev solgt
De mange virksomheder i kommunen gjorde en kæmpe forskel ved at købe billetter til deres medarbejdere og kunder og sikrede dermed en god økonomi på forhånd. Da datoen nærmede sig den 6. august 2022, var der solgt ca. 4.500 billetter, og der var således tæt på udsolgt på dagen.
Overskuddet går til de 3 GGIF foreninger
-Vi har betalt de fleste regninger og kan se på det foreløbige regnskab, at der bliver et pænt overskud, siger Henrik Steen-Andersen og fortsætter -der har været prisstigninger hele vejen rundt, så vi har været spændte på resultatet, men nu ser det heldigvis rigtig godt ud.

Ros og Ris
Koncertudvalget har modtaget mange gode tilbagemeldinger og forslag til forbedringer, som vil indgå i fremtidig planlægning. Ligeledes har alle formænd for boder og opbygning af pladsen været samlet d. 4. okt. for at evaluere på oplevelserne.

Fremtiden
Det er koncertudvalgets oplevelse, at opbakningen til Musik i Gryden er stor, og derfor er arbejdet med næste års arrangement allerede i fuld gang.

Den 5. august 2023 forventer udvalget således igen at arrangere Musik i Gryden. Lige nu arbejder koncertudvalget allerede på at lave aftaler med kunstnere til næstes års koncert. -Der bliver fokus på at skaffe flere frivillige, så omkostningerne til bl.a. hjælp omkring scenen og i boder kan begrænses -siger Henrik Steen-Andersen og slutter -musikprogrammet offentliggøres inden jul, så der forhåbentligt vil komme tryk på billetsalget til julegaver.

Fakta om Musik i Gryden
Endags koncert som arrangeres af fodbold, gymnastik og håndbold i Grindsted GIF. Et koncertudvalg står bag arrangementet på Grindsted Stadion (Gryden), hvor omkring 500 frivillige er involveret og ligger rigtig mange arbejdstimer for gennem en god koncertoplevelse at tjene penge til ungdomsarbejdet i GGIF. Mange frivillige har været med i alle år. Der er plads til 4.500 gæster i Gryden, som byder på god musik, gode varierede madtilbud og fine toiletfaciliteter