Nøgleordene er velvære, afslapning, hygge og fællesskab.

Danske Seniorer Grindsted arrangerer sammen med Sørens Rejser, Kjellerup 5-dages tur til Hotel New Skanpol i Kolobrzeg, Polen

Tag med på denne fantastiske rejse til Polen. Vi skal nyde roen og styrke vores velvære.

Hotellet ligger centralt ved byparken, så man er i gåafstand til stort set alt: Seværdigheder, restauranter, caféer og markeder og indkøbscentre med mad, tøj, sko osv. til favorable priser. Nyd en slentretur i den charmerende gågade, en frisk travetur på havnepromenaden eller den seks km lange sandstrand, et smut til havnen med lystbåde, krigsskibe og en fiskerflåde på 114 skibe.

 I 2022 åbnede Hotel New Skanpol deres nye Spa afdeling, Skanpol Beauty, Spa & Wellness. Fordelt på 2 etager finder du behandlingsrum, behagelige massagesaloner, ansigt og krop samt hånd- og fodplejekosmetik, fitnesscenter og en stilfuld Lounge med udsigt over parken.

Hotel New Skanpol er et godt hotel i centrum, tæt på gode indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter. Alle værelser er med bad/ wc, tv samt telefon.  Der er elevator, bar og restaurant på hotellet. I 2022 åbnede Hotel New Skanpol deres nye Spa afdeling, Skanpol Beauty, Spa & Wellness

Kolobrzeg er nu en af Polens mest søgte kurbyer med tilnavnet Polens Spa-hovedstad.  

Afrejsedag  20. februar 2023.

5-dages tur til Polen koster kr. 2395,-  for  medlemmer af Danske Seniorer (tillæg 795,- for enkeltværelse)

I prisen er inkluderet 4x overnatning, 4x morgenmad, 4 gange frokost, 4 x aftensmad, 1 behandlingspakke, fri entre til spa/pool/Sauna m.m,. 1 aften med musik og mulighed for dans, 1 eftermiddag med kaffe og kage.

Følgende behandlinger er incl. i prisen; 1 x Hydro jet massage, 1 x ryg massage, 1 lille mudder pakning.

 

Dagene går hurtigt og chaufførerne arrangerer i løbet af ugen en orienterede byrundtur til fods, så  vi kan se lidt af den gamle by, og hvilke muligheder der er.

Der holdes  pauser med passende mellemrum på ud- og hjemrejse, og der er indlagt en pause ved grænsekioskerne på hjemvejen.

Kom og vær med – Ring til Inger Marie Hjort Jensen på 61686118  for tilmelding, yderligere oplysninger og brochure skriver Danske Seniorer i en pressemeddelelse.