74 årig kvinde død efter frontalt sammenstød på Simmelbrovej

Foto: René Lind Gammelmark

Torsdag morgen kl. 7.35 skete der et frontalt sammenstød på Simmelbrovej – ved Plantagevej mellem Grindsted og Sdr. Omme. Brandmænd, politi og ambulancer kaldt til færdselsuheldet hvor der var fastklemte.

En 74-årig kvinde fra Sønderjylland er afgået ved døden i forbindelse med ulykken – de pårørende er underretet. En 44-årig lokal mand der sad fastklemt blev fløjet til Odense Universitetshospital til observation, hans tilstand er ikke umiddelbart kritisk, her er de pårørende også underrettet fortæller Halfdan Kramer der er vagtchef hos Sydøstjyllands Politi til Netavisen Grindsted.

En bilinspektør var på stedet for at foretage forskellige undersøgelser.

Vejen var spærret flere timer mens rednings og oprydningsarbejdet foregik.

Omkring kl. 11.10 var der ryddet op på stedet og vejen var åbnet.

På stedet var der flere ambulancer, Akutlægebil og Akutlægehelikopter, brandmænd fra TrekantBrand Station Grindsted, Politipatruljer og indsatsledere.