En fornuftig Open By Night og Outletmesse

Jonas Pedersen - Foto: René Lind Gammelmark

I sidste weekend var der forskellige tiltag i Grindsted, Fredag var der Open By Night hvor der var mulighed for at deltage i vinsmagning i forskellige butikker. Her var der en fantastisk stemning, også selvom man godt kunne have ønsket at der var flere der deltog. Der var flere der på forhånd havde sagt at de ikke kunne være med, da de var til koncert i MAGION samme aften.  Derfor har Grindsted Handel bestemt at gentage arrangementet, måske allerede til foråret fortalte Jonas Pedersen, men han kunne endnu ikke sige hvornår, men vi vil forsøge at få det koordineret så det ikke kommer til at blive på et tidspunkt hvor der er andre arrangementer.  

Der var mange mennesker i byen for at handle, og det må siges at være positivt, for der var en lidt negativ stemning hen over september, hvor mange synes det var dødt i byen, derfor var det dejligt at se så mange kunder.

Der var mange ude for at handle i butikkerne i forbindelse med Open By Night, hvilket Jonas betegner for meget positivt.

Kræmmermarked
Lørdag var årets sidste Kræmmermarked, men desværre var vejret ikke med arrangørerne – for det regnede. Der var kun en kræmmer der nede, men der ud over var Socialdemokratiet, Grindsted Cykelmotion og Natteravnene. Samtidig benyttede JUL I GRINDSTED komiteen sig muligheden for at få solgt nogle af de lokale julekalendere, og på trods af regnen kunne Ratch fortælle at der var solgt omkring 200 kalendere, hvilket han var meget godt tilfreds med.

Outletmesse
Søndag var der Outlet Messe på Trehøjevej, og allerede inden vi åbnede stod der omkring 50 i kø, og det betegner Jonas Pedersen som super god opbakning med masser af mennesker der i løbet af søndagen kom for at gøre en god handel. Det var igen en rigtig god oplevelse.

Ud over den mulighed kunderne havde for at få handlet, kunne de også få stillet sulten, idet Hotel Hedemarken var klar med Helstegt Pattegris, kylling og pølser samt drikkevarer.  Jonas Pedersen roser Hotel Hedemarken fordi de altid er klar til at støtte op om arrangementerne.

Et kig i krystalkuglen
Jonas Pedersen og Grindsted Handel ser ind i et efterår hvor man ikke ved hvordan krisen ender, både med krigen i Ukraine/Rusland, energikrise og prisstigninger på alle varer. Hvor skal borgerne spare – og hvor skal de ikke spare ? det er vi spændte på. Vi er dog fortrøstningsfulde, for vi har før set at når der er behov for det, så er der en kæmpe stor lokal opbakning i byen til at handle lokalt, og vil være lokale. 

Projekt frie bymidter
Billund Kommune er kommet med i projektet Frie bymidter, hvilket vi er meget glade og spændte på hvordan det kommer til at blive fortalte Jonas Pedersen, nu åbner GrindSTEDET  jo på tirsdag.Vi håber på at politikerne finder de nødvendige penge til de forskellige projekter der bliver budt ind med, blandt andet et projekt med at få ændret torvet, så torvet bliver fladt med hyggelige installationer hvor man har lyst til at opholde sig og hvor man kan sidde ned.

Vi ser lyst på fremtiden og glæder os til at se hvad 2023 byder os slutter Jonas Pedersen.