Hos The Classic Barber Salon træder du ind i en tidslomme

Ahmad Alalat er i gang med at klippe Carsten Sander Christensen - Foto: René Lind Gammelmark

Af Carsten Sander Christensen

THE CLASSIC BARBER SALON – Theclassicbarber7200 (Facebook)

Når du går gennem døren til The Classic Barber, træder du ind i en tidslomme. Barbershoppen er nemlig ikke kun skabt til at være et sted, hvor du kan få klippet håret og trimmet skægget. The Classic Barber er en oplevelse. En rejse tilbage til 1950’ernes klassiske barbershop. Med mange flotte retroskilte Et sted, hvor mænd kan være mænd. Hvor du kan læne dig tilbage, være dig selv, og blive forkælet.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

I The Classic Barber har Ahmad åbent fra klokken 10.00 til klokken 17.00 mandag, tirsdag og onsdag. Torsdag og fredag mellem klokken 10.00 og klokken 18.00, mens han er klar i salonen om lørdagen mellem klokken 10.00 og klokken 15.00. Man kan bestille tid på telefon: 3182 8870.

Man kan godt komme direkte ind fra gaden og se, om der er plads. Men det er bedst at bestille tid, så er man sikker på, at jeg har tid, siger Ahmad.

Ahmad Alalat – her ved at gøre klar til en ny kunde – Foto: René Lind Gammelmark

Sommer og efterår

Sommeren i år har været en rigtig god sommer for frisør Ahmad, The Classic Barber, frisør- og barbersalon i Borgergade 20 i Grindsted. Ahmad er meget glad for den store opbakning, som han har fået fra byens borgere. Og samtidig siger han tak for alle de rosende ord han får dagligt på sociale medier og i salonen. Visse dage har der været pres på og det er Ahmad glad for. Ahmad glæder sig meget til efteråret

Der er plads til mange flere pensionister i salonen og de er meget velkomne i The Classic Barber, især om formiddagen, siger Ahmad

Ahmad Alalat er i gang med at klippe Carsten Sander Christensen – Foto: René Lind Gammelmark

Hvad Classic Barber tilbyder kunderne

Barbersaloner er ved at vinde indpas her på egnen. Adskillige barbersaloner, blandt andet tre-fire stykker i Vejle og Billund, har allerede set dagens lys i de sidste år. Fælles for dem alle er dog, at de har et meget højt prisniveau. Klipning og barbering kommer nemt op i 400-500 kr.

Men det er slet ikke tilfældet hos Ahmad Alalat, her er kvaliteten bare helt i top og han er meget erfaren. Både hvad angår klipning og barbering. Til en pris der er til at betale også i en energikrise-tid.

Udover klipning, der også kan være frisurer helt efter kundens eget ønske, tilbydes kvalitetsbarbering eller studsning og pleje af skægget med fx blødgørende olie. Barbering foregår såvel med gammeldags kniv som med en særdeles og speciel funktionel barbermaskine, der er lige så effektiv som kniven.

Desuden kan man få rettet sine øjenbryn. Threading hedder det og bliver især brugt til de helt små hår i ansigtet. De sammensnurrede tråde hiver hurtigt og effektivt selv de mindste dun ud, så du får helt fin og glat hud. Særligt ved retning af øjenbryn er threading i The Classic Barber et hit.

Også næsehår og hår i ørene kan blive fjernet i The Classic Barber. Ved hjælp af opvarmet voks. Børn og også de voksne kan få sprayet deres hår i forskellige farver efter klipning. Og bare rolig det er væk efter første hårvask.

Ahmad Alalat er i gang med at klippe Carsten Sander Christensen – Foto: René Lind Gammelmark

Ahmad Alalat gør her klar til at klippe Carsten Sander Christensen – Foto: René Lind Gammelmark

Produkter man kan købe

Det er også muligt at købe lidt af de produkter, som man brugte da farfar var ung. Meget velduftende barbersprit og voks er til salg. Et af Danmarks bedste voksprodukter. Barberskum i spraydåse kan også købes i The Classic Barber.

Klik på billederne i galleriet for at se dem i stor størrelse