Grindsted Handel efterlyser folk til de fire ledige Julehytter på Torvet

Foto: René Lind Gammelmark

Jonas Pedersen der er formand for Grindsted Handel fortæller at i forbindelse med den kommende julehandel mangler man “lejere” til de fire julehytter der står på torvet i julemåneden.

De seneste par år har de været udlejet, blandt andet til spejderne, men da spejderne selv har julemarked i spejderhuset kommer de ikke på torvet. Derfor har vi i Grindsted Handel et håb om at man kan finde nogle andre til at fylde de fire julehytter op – så der kan komme julestemning. Det koster 2000,- kr. pr. stk for at leje en hytte, men beløbet får de tilbage hvis hytterne er bemandet i de fem dage de skal være åbnet:  27. november (hvor lyset i juletræet tændes), 10.+11. december og 17+18. december. Jonas Pedersen håber på at der blandt læserne er nogen der kunne tænke sig at leje en eller flere hytter , med mulighed for at lejerne kommer til at tjene penge på f.eks. at sælge gløgg og æbleskiver, varme mandler eller andet der vil være med til at skabe julestemning på torvet i Grindsted. Det kan f.eks. også være hjemmelavet julepynt som en forening gerne vil sælge. 

Man kan henvende sig til Jonas Pedersen på tlf. 51 51 00 91 eller jonaspedersen1808@outlook.dk

Juletræet tændes
Den 27. november kommer julemanden ned på torvet for at tænde juletræet.

Der bliver underholdning på torvet,  FDF orkestret spiller julemusik og der bliver uddelt slikposer.

Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Julebelysning
Der er blevet lidt af en varm kartoffel med julebelysningen rundt i danmark, men vi har i bestyrelsen og på et medlemsmøde haft det oppe til diskussion, men som tingene ser ud som nu, vil vi i Grindsted tænde julebelysningen med reduceret forbrug. Det vil sige at juletræet på torvet er tændt, ligesom der vil være lys i guirlanderne over vejene i midtbyen. Det bliver dog i en kortere tid der vil være tændt, lidt om morgenen, hvor de tændes igen om eftermiddagen, hvorefter de bliver slukket lidt tidligere om aftenen. Vi følger selvfølgelig situationen nøje, så hvis der bliver mangel på strøm, vil vi ikke tænde julebelysningen fortæller Jonas Pedersen.

Julebelysning i Grindsted Arkivoto: René Lind Gammelmark

Flagene kommer frem igen til foråret
Tidligere havde Grindsted Handel sørget for at der var flag oppe på f.eks. når der var konfirmation eller andet, men da man i den seneste periode ikke har kunne finde nogle til at tage sig af det, har vi ikke haft flagene oppe. Det kommer der til at blive ændret på, for vi har til foråret fået en aftale i stand med nogen der vil sørge for dette fortæller Jonas Pedersen. Hvem det er vil senere blive oplyst.

Foto: René Lind Gammelmark