Kravl på ryggen af Danmarks måske største edderkop

PR-Foto: WOW PARK

Har du nogensinde prøvet at kravle rundt på ryggen af en kæmpe-edderkop?

Ja, det lyder faktisk lidt vildt, men det er noget af det, du kan opleve i WOW PARK i efterårsferien.

Hvert år laver vi noget kreativt til gæsterne i efterårsferien og forsøger at innovere ud fra de ting, som er oppe i tiden lige nu. Vi arbejder med bæredygtigt materiale, ikke mursten og jern, men i stedet halm og rafter fra lokalområdet. Det passer godt med en de principper, vi arbejder ud fra, nemlig at ”Naturen var her først”.

I år har vi gjort noget anderledes og skabt en KÆMPE edderkop. En man også kan lege på. Den glæder vi os meget til at præsentere for alle gæsterne, siger medstifter og driftsdirektør, Aage Hindhede.

Mon de mest modige børn tør at kravle op på den kæmpestore giftige edderkop? Det er jo lige præcis spørgsmålet. Eller kan man faktisk også vælge at kravle ind i maven på den, siger Aage med et glimt i øjet.

Vi elsker, når vi ser, at forældrene eller bedsteforældrene går med på fantasilegene. Det er lige her i det moment, at de fælles stjernestunder opstår. Børnene elsker det nemlig også, slutter Aage Hindhede i en pressemeddelelse.

Fakta om byggeprocessen:
Processen med at designe den giftige edderkop, som er lavet af lokale materialer, blev begyndt ved at bygge en minimodel af små træklodser og pinde, inden den nu står helt færdig i begge parker.

Ny besøgsrekord
Der har mildest talt ikke været mange fordele ved at drive og starte en ny forlystelsespark lige nøjagtig samtidig med COVID-19, men en af de store fordele har dog været, at det øger sandsynligheden for besøgsrekorder, når nu vi er på vej tilbage til normale tilstande, udtaler Aage Hindhede med et smil på læben. De udenlandske turister har heldigvis fundet vejen til WOW PARKerne, som forventeligt både hver
for sig og samlet sætter besøgsrekord i 2022.