Dyrebare øjeblikke, børnejazz og fri leg

PR-Foto: Cirkus Mascot

I efterårsferien er der rig mulighed for at blive underholdt og aktiveret i MAGION og Unge- og Kulturhuset.

Søndag den 16. oktober kl. 15 slår Cirkus Mascot vejen forbi MAGION med forestillingen Dyrebare Øjeblikke. Glæd jer til cirkus i børnehøjde med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn. Forestillingen varer ca. 1 time og 45 minutter inkl. en pause. Billetter kan købes på Cirkus Mascots hjemmeside.

Mandag og onsdag åbner MAGION for fri leg i hallen. Mandag den 17. oktober er der fra kl. 13-15 mulighed for at ungerne kan brænde energi af på forskellige boldspil. Der stilles op til badminton, hockey, fodbold (uden bander) og nye spil som cornhole, stangtennis og pikleball.

Onsdag den 19. oktober kører MAGION kurvene ned, så der fra kl. 13-15 kan spilles basketball i Vestjysk Bank hal 3. Alle er velkomne uanset evner.

PR-Foto: MAGION

”Der er rigtigt mange børn og unger, som efterspørger basketball. Enten fordi de allerede spiller i andre klubber og byer eller fordi de gerne vil prøve spillet”, forklarer eventmanager Mads Søbye Helbo, som baggrund for, at MAGION åbner hallen for basketballspillerne i efterårsferien.

Der vil være en medarbejder til stede både mandag og onsdag, men der er ikke tale om organiseret træning, men fri leg for alle børn og unge.

Torsdag den 20. oktober kl. 12. inviterer Unge- og Kulturhuset på børnejazz med Yasmins Børneafro. Når Yasmins Børneafro spiller, er der ingen der kan sidde stille. Koncerten er en sprudlende musikalsk fortælling om en safaritur til Afrika med vilde rytmer, frække aber og masser af sjov og ballade. Alle inviteres både til at synge, klappe, rappe og danse med. Som bonus kan du medbringe din billet i uge 42 og få et gratis besøg i svømmehallen.

Gæster i MAGION i efterårsferien skal være opmærksomme på, at der tirsdag den 18. oktober er strømafbrydelse i store dele af idrætscenteret fra kl. 7 til kl. 13. Se mere på MAGIONs hjemmeside.

Udover under strømafbrydelsen har svømmehallen i MAGION åbent alle dage i efterårsferien. Tirsdag altså blot efter kl. 13 skriver MAGION i en pressemeddelelse.