Den 25. oktober er der Valgmøde i Billund Lufthavn – hvem skal have Vestdanmarks stemmer

Foto: René Lind Gammelmark

Den 25. oktober,  fra kl. 12 til 14 stimler en lang række partier sammen i terminalen i Billund Lufthavn. Området omkring Billund Lufthavn understøtter med 40 procent af Danmarks BNP og indeholder over halvdelen af alle Danmarks eksportrelaterede jobs. Der er behov for at snakke fastholdelse og udvikling i erhvervslivet og i turismeindustrien i Vestdanmark. Kom og hør mere.

 

Kom og hør centrale politikere fra 8 forskellige partier fortælle om, hvorfor de skal have din stemme, og hvad deres parti går ind for, når de skal debattere transport, luftfart, erhvervsudvikling, turisme og klima.

Luftfarten har igennem lang tid været i søgelyset af flere forskellige årsager, hvoraf alle fokuspunkter er højaktuelle. Det gælder om at gøre luftfarten grøn – hvordan gøres det på den mest effektive måde, og hvilke politiske beslutninger skal der til? Det gælder om erhvervsudvikling og sikre dansk økonomi – hvilken rolle spiller luftfarten heri, og hvilke investeringer er nødvendige at lave for at fastholde dansk erhvervsliv konkurrencedygtigt og dermed bevare erhvervslivet i Danmark? Og så gælder det helt konkret også om turisme og udviklingen heraf. Men fokuspunkterne på luftfarten rækker ind i mange flere dybdegående emner også, som omhandler den mere brede transport, energi og i det hele taget tilgængelighed skriver Billund Lufthavn i en pressemeddelelse.

Det sker den 25. oktober fra kl. 12 til 14 i Billund Lufthavn, Passagerterminalen 10, 7190 Billund (Parker på P3). Få en let frokost og drikkevare til valgmødet.

Dem kan du møde på valgmødet:
Hans Christian Schmidt (Venstre)
Niels Flemming Hansen (Konservative)
Benny Engelbrecht (Socialdemokratiet)
Henrik Dahl (Liberal Alliance)
Pernille Vermund (Nye Borgerlige)
Susanne Eilersen (Dansk Folkeparti)
Søren Egge Rasmussen (Enhedslisten)
Kenneth Fredslund Petersen (Danmarksdemokraterne)

Ordstyrer:
Rikke Baltzer, Nyhedsredaktør hos Jydske Vestkysten