Den 8. januar 2023 holder Lions Billund-Grindsted Nytårskoncert

Foto: René Lind Gammelmark

Efter den ufrivillige corona pause har Lions Billund-Grindsted den store glæde at indbyde til den traditionelle nytårskoncert, søndag den 8. januar 2023 kl. 14.30 i Grindsted Gymnasiums festsal. Koncerten bliver den 19. i rækken – kun afbrudt i 2021 og 2022.

Som ved alle tidligere nytårskoncerter er det Odense Blæserne, der leverer den dejlige nytårsmusik. Dirigent er John Fredriksen, som også var dirigent ved de to første nytårskoncerter i 2003 og 2004. Solisten er denne gang den kendte sangerinde Annette Heick. Musikken er kendte toner fra musicals, oprette, opera og i det hele taget rigtig nytårsmusik.

Annette Heick – PR-Foto

Koncerten arrangeres i samarbejde med K.G. Hansen & Sønner A/S, Brians Renovation ApS, Vestjysk Bank og Kvickly Grindsted.

Billetsalget begynder den 12. november skriver Lions Billund Grindsted i en pressemeddelelse.