Gratis infomøde for iværksættere

Tirsdag den 8. november fra kl. 17 til 19 holder Billund Erhverv et informationsmøde der er målrettet dig, som har en tanke om at starte egen virksomhed, eller som måske allerede har taget det første skridt som iværksætter.

Informationsmødet tager kun en times tid, men det kan blive de vigtigste timer i dit nye liv som selvstændig. 

På mødet får du værdifuld information og værktøjer omkring alle de ting man skal tænke på, når man skal drive sin egen virksomhed. Meget er godt at vide, før man går i gang, andet er uundværligt i opstartsprocessen.

Du får en introduktion til de muligheder for rådgivning og hjælp, der findes for iværksættere i Billund kommune.

Målet med mødet er, at du føler dig klar og godt klædt på til at tage springet ud i livet som selvstændig, og at du samtidig undgår nogle af de mest almindelige fejltagelser, der spænder ben for nye iværksættere.

Klik her for at læse mere – eller tilmelde dig

Mødet foregår hos GROW, Kløvermarken 35, 7190 Billund