Tirsdag den 25. oktober åbner Grindsteds første repair-café

Anne-Grethe, Kalle, Per og John, som vil slå dørene op til den første repair-café den 25/10. - PR-Foto.

Tirsdag den 25/10 kl. 16 åbner en flok ildsjæle op for Repair-café Grindsted, hvor du kan få hjælp til at lappe en cykel eller få repareret en gammel brødrister.

Der bliver kaffe på kanden, hænder der kan hjælpe og masser af smil når frivillige sammen med Grindsted – den grønne hovedstad og Frivilligcenter Billund åbner dørene for at man kan komme ind fra gaden og få hjælp til at få ordnet de ting der ikke helt fungerer. Helt gratis.

Det kommer til at foregå den sidste tirsdag i måneden kl. 16-18. Man skal ikke bestille tid, men bare dukke op på Frivilligcenter Billund, Nymarksvej 10, 7200 Grindsted. Med den ting man gerne vil have hjælp til at få repareret og reservedelene der til. Hvis der er nogen der kan hjælpe med at ordne tingene, kan man få hjælp til hvordan man reparerer den.

Der er ikke garanti på de reparerede ting, det er under eget ansvar og de frivillige forbeholder sig retten til afvise reparationen, hvis man ikke har den faglige ekspertise til det. Men man er velkommen til at kigge forbi med det man gerne vil have hjælp til, og så vil de frivillige gerne give et god råd med på vejen, hvis de ikke kan hjælpe.

Repair-café Grindsted er til for alle borgere i Billund Kommune. De næste datoer er 29/11 og den 20/12.

Repair-caféen mangler stadigvæk værktøj til at kunne reparere. Så hvis du har noget derhjemme du gerne vil donere, så er man velkommen til at komme forbi Frivilligcenter Billund mellem kl. 9-12.30 i hverdagene og aflevere det skriver de i en pressemeddelelse.