Hærværk mod det nyanlagte græs ved Tennis og Padelklubben

Foto: René Lind Gammelmark

Tirsdag kunne Grindsted Tennisklub konstatere at der har været nogle “bøller” der har kørt ræs på det nyanlagte græs ved Tennis og Padelklubben. Der er blevet kørt henover det nyanlagte græs og hen over fliserne. Det er de i Grindsted Tennisklub selvfølgelig ærgerlige over, for mange medlemmer har hjulpet til med at få området gjort rigtig flot. Man er kørt forbi tre store sten, som netop skulle forhindre at man kunne køre ind på området i biler. Stenene er nu blevet flyttet tlibage, og formanden for Grindsted Tennisklub, Lonnie Almy håber at det kan forhindre at det sker igen. Lonnie Almy ærger sig over at se de dybe bilspor, også fordi der er lagt rigtig mange timer i projektet, til gavn for byens borgere.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto