Per Hansen: “Det var en fed oplevelse at deltage på landsholdet”

De 15 løbere fra det danske landshold i Backyard Ultra World Team Championship 2022 - Foto: Sally Gasbjerg

Efter 25 timer og 167 km løb, måtte Per Hansen fra Grindsted søndag kl. 15.00 stoppe sin deltagelse på det danske landshold i Backyard Ultra World Team Championship 2022 – der for den danske del foregik i Horsens, 

Det var en ære at løbe med de bedste ultra løbere i Danmark fortæller Per Hansen til Netavisen Grindsted. Deltagerne på landsholdet fik også tid til at tale en del sammen over alle de timer løbet varede, så der blev både givet og modtaget mange historier og gode råd om det at være i gang i mange timer.

Per Hansen er meget taknemmelig over den store opbakning hans kæreste, Sally Gasbjerg giver ham. Hun giver mig den store opbakning, så jeg kan udleve mit løbetosseri og bakker mig op til de lange løb, det betyder virkelig meget for mig fortæller Per Hansen.

Der var også mange der spurgte til mine lange løbeture i Tyskland fortæller Per Hansen. Der var ikke nogen af de andre der lige havde løbet så langt, bortset lige fra Stine Rex, som for 6 måneder siden gennemførte et 250 km løb i 55 graders varme i USA, det var vildt mener Per Hansen. Min 400 km tur i Tyskland sad stadigvæk i benene og det kunne jeg godt mærke efter 10 timers løb, så jeg skulle helt ned og finde noget frem i mig selv for at kunne hive 25 timer ud af benene. Den erfaring rigere betyder at jeg ikke fremover løber så hårde ture med så kort tid imellem, for det kan kroppen ikke holde til.

Det danske landshold fik en 7. plads ud af 37 lande, og alle på landsholdet var fuldt ud tilfredse med den placering.

Vinder for Danmark blev Søren Møller, der løb 66 timer.

I øjeblikket løber der 2 løbere for Belgien, og de har løbet over 101 timer onsdag aften.

 

Du kan se mere på løbets hjemmeside