Peter Stensgaard fejrer torsdag den 27. oktober 2022 sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Peter Stensgaard - PR-Foto: LEGO

Den 27. oktober fejrer Peter Stensgaard, Sandvad 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Peter blev i 1989 ansat som Reparatør i det dengang eksisterende bearbejdnings-område på El-værkstedet.

I 2000 skulle en drengedrøm udleves og Peter skiftede til Miniland Udvikling som blev etableret for at bygge modeller til LEGOLAND Tyskland. I 2002 havde afdelingen udfyldt sin opgave og afdelingen lukkede efterfølgende.

Peter var derfor i en årrække væk fra LEGO Koncernen, men kom tilbage i 2010 ansat som reparatør i Machine Maintenance på Kornmarken hvor han har haft sin gang lige siden.

I 2013 fortsatte Peter som team koordinator på det første etablerede uddannelseshold af Team koordinatorer. Sideløbende med udvikling som Team koordinator fandt Peter sin nye store passion som Lærlinge mentor; en rolle han har haft fra 2012 og frem til nu, som han virkelig har udviklet og drevet til det den er i dag, og med mange meget flotte resultater. Der er kommet mange roller derfra bl.a. som Skuemester og Peter har siddet i Uddannelses-udvalget, og er en kæmpe drivkraft virksomhedens Uddannelsesdage.

Gennem tiden på Kornmarken kan der nævnes mange opgaver Peter har været med til supportere, heriblandt afrapporterings systemer (MMS), Reservedelslister samt en stor bidrager til LEGO World.

 

Peter er en stærk drivkraft i Machine Maintenance med store forventninger til sig selv og sine omgivelser; vellidt men med stærke meninger og handlekraft der ikke er bleg for at tage aktion, men også utrolig hjælpsom og omsorgsfuld når der er brug for dette. Peter du ønskes stort tillykke med jubilæet.