fredag den 28. oktober fejrer Brian Guldager Iversen sit 25-års jubilæum i LEGO Koncernen

Brian Iversen - PR-Foto: LEGO

Brian Guldager Iversen, Vejen, fejrer den 28. oktober 2022, 25-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Brian blev i 1997 ansat som værktøjsmager i afdelingen PT 2. Som værktøjsmager fremstillede Brian forme til prototyper. Efter en periode startede Brian op med at fremstille stålforme til Low Volume konceptet. Ved siden af fremstillingen begyndte Brian at konstruere forme via CAD & CAM.

I 2007 overgik Brian til konstruktør, hvor han primært konstruere produktions forme. Som konstruktør er Brian med til at modne elementer og forme, for derefter at konstruere formene til fremstilling.

I 2016 søger Brian jobbet som Technical Lead i Mould Qualification (MQ). Brian får jobbet som Technical Lead, og bliver opfølgningsansvarlig på de forme der kommer igennem MQ.

I dag er Brians primære opgave opfølgning på forme i MQ Billund, med sparring til hans globale kollegaer i den globale MQ afdeling.

Jobfunktionen hedder i dag Flowlead og byder på både samarbejde med interne og eksterne leverandører.

Brian har i alle årene bidraget med design af forme og input til formdesign til mange forskellige nyheds elementer. Derudover har har han også bidraget med kompetenceudvikling i MQ som global træner i afdelingen for Flowlead.

Brians kollegaer fortæller at Brian er en person der altid er positiv, glad og skaber godt humør. Brian er altid åben for dialog og sparring med den viden og erfaring han besidder.