GSK Liga og Kenneth Bjerre har skrevet kontrakt for 2023

Kenneth Bjerre og Chris Pedersen - Foto: René Lind Gammelmark

Den 38-årige speedwaykører Kenneth Bjerre tager et år mere med GSK Vesten på. Han startede i slutningen af 1992 – og første sæson var 1993, og det er blevet til mange forskellige danske klubber der har haft ham på kørerlisten.

I 2011 og 2012 kørte han første gang for GSK Liga, og GSK tegnede kontrakt med ham i 2020, 2021 og 2022, og nu forlænget med 2023. GSK er en klub der hvert år gør tingene bedre, banen bliver også bedre år for år, og klubben vil gerne i Finalen – og det vil jeg også gerne – så jeg kan ikke se nogen grund til at skulle køre for andre klubber.

Det går godt på hjemmebane – de seneste to sæsoner har klubben kun tabt en enkelt hjemmebanematch hver år.

Kenneth blev Dansk Mester i 201o og 2019, vandt U21 i 2000, 2003, 2004 og 2005. Kenneth Bjerre har også kørt Grand Prix Speedway, i 2010 vandt han Grandprixet i Göteborg i Sverige.

Efter at have boet i England i 12 år flyttede Kenneth tilbage til Danmark i 2020 under coronaen,

Den seneste sæson har han kørt i Danmark og Polen og tog en halv sæson i Sverige. Han har ikke planer om at stoppe, men fortæller at hvis han en dag ikke længere synes det er sjovt, så holder han. 

Nu er sæsonen slut for i år, og det betyder også at jeg får mere tid sammen med min kone og mine to drenge. Drengene på 7 og 9 år spiller begge ishockey, og jeg er ofte med dem i ishockey hallen 6 gange om ugen fortæller Kenneth Bjerre.

Chris Pedersen fra GSK Liga er glad for at Kenneth har valgt at tage et år mere på GSK Holdet, for Kenneth er en vigtig brik i spillet, han er vores frontfigur og også ham der lederen på holdet. Vi vil meget gerne i finalen, og derfor er det også vigtigt for os at få lukket en aftale med Kenneth til næste sæson. Vi er også i gang med forhandlingerne med andre kørere – og når vi er klar melder vi også løbende ud både på vores facebookside, og også på Netavisen Grindsted og Billund Online.

 

FKenneth Bjerre med blå hjelm – oto: René Lind Gammelmark

Kenneth Bjerre med blå hjelm – Foto: René Lind Gammelmark

Kenneth Bjerre med blå hjelm – Foto: René Lind Gammelmark