Musikalsk foredrag om Kim Larsen

Flemming Både - PR-Foto

Musiker og foredragsholder Flemming Både kommer tirsdag den 25. oktober kl. 14.00 til Vorbasse, hvor Vorbasse seniorer og Høreforeningen i fællesskab indbyder til et arrangement i Vorbasse Sognehus, Kirkegade 19, Vorbasse. Flemming Både udtrykker sig således om Kim Larsen: 

Han var folkekær og folkelig som få, og han har indspillet mere end 500 sange. Hans store gab og lineære  sprog gjorde, at hans sang sig ind rigtig mange danskere, og hans tekster spænder jo vidt med blik for skæve danskere, kvinder og i øvrigt livets mange aspekter.

Mon ikke forsamlingen vil få genopfrisket mange af Kim Larsen sange, og høre lidt om baggrunden  for deres tilblivelse? Betaling kr. 50,- incl. Kaffe og kage. Alle er meget velkommen.

Der er teleslynge og skrivetolkning oplyser Vorbasse seniorer og Høreforeningen i en pressemeddelelse.

Flemmång Både – PR-Foto