LEGO Masters vindere og finalister kommer til Billund

Jakob og Rasmus - Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Den 3. september startede årets LEGO Masters – der blev vist på TV2 Play og TV2.

Lørdag den 22. oktober var det så tid til det sidste program, og har blev det Jakob og Rasmus er løb med sejren.

Jakob og Rasmus deltog i finalen sammen med Christina og Lena samt Peter og Ida, og søndag kl. 9.45 kan du møde dem i LEGO House i Billund hvor de skal åbne udstillingen af finalemodellerne. Jakob og Rasmus skal desuden indfri deres præmie og placere en Miniland model af sig selv i LEGOLAND.

Peter og Ida – Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Christina og Lena – Foto: Henrik Ohsten/TV 2

 

Fakta
‘LEGO Masters’ består af i alt otte programmer med premiere 3. september på TV 2 PLAY og TV 2.

Det par, der vinder ‘LEGO Masters’, vinder æren og det store ‘LEGO Masters’ trofæ. Derudover vil vinderparret blive bygget i LEGO klodser, som udstilles i ‘Miniland’ i LEGOLAND® Billund. Der er tre par i finalen, og deres fascinerende kreationer udstilles i LEGO® House fra oktober 2022.

 

Læs også:

LEGO Masters vindere besøger Billund