Ældre Sagen i Grindsted hyldede deres frivillige…

Foto: Privatfoto

Den 28. september var de frivillige med ledsager inviteret på en udflugt til Christiansfeld med efterfølgende frokost på Restaurant Skamlingsbanken.

Som i de foregående år var fejringen af de frivillige delt i to – og også i år var de frivillige med ledsager inviteret til en festlig dag på Mødestedet, hvor det var bestyrelsen, der vartede dem op. foregik den 24. oktober 2022.

Lucullus sørgede for menuen – en lækker tapastallerken fik følgeskab af både chokoladekage og gammeldaws æblekage til kaffen.

I forbindelse med de mange udfordringer, vore ældre medborgere ofte møde i den digitale verden, havde Ældre Sagen inviteret Politikommissær Kuno Jensen fra Sydøstjyllands Politikreds til at komme og causere over “Økonomisk kriminalitet og sikker færden på nettet”.

Politikommissær Kuno Jensen – Foto: Privatfoto

Politikommissær Kuno Jensen  Foto: Privatfoto

Politikommissær Kuno Jensen – Foto: Privatfoto

Kuno Jensen pegede på mange af de “fælder”, vi alle kan komme til at ryge i, når vi i det daglige færdes på nettet – enten som handlende eller blot “nysgerrige” efter henvendelse på en tvivlsom mail…

Ældre Sagen kunne i år hylde fire ægtepar, der gennem de seneste fem år har ydet en stor indsats i Ældre Sagens mange projekter og arrangementer:

Anna og Bent Frisk, Bente og Jørgen Jørgensen, Ella Thomsen og Kaj Jensen samt Konny Elbæk og Johan Andersen fik hver en buket blomster og en kurv med “godter”.

Konny Elbæk og Johan Andersen – Foto: Privatfoto

Anna og Bent Frisk, Bente og Jørgen Jørgensen, Ella Thomsen og Kaj Jensen – Foto: Privatfoto

Karen Johannesen, Lissy Christensen og Clara Nielsen fik med en stor buket blomster tak for deres indsats i foreløbig 5 år og endelig fik Birgit Hansen og Jenny Kjærsgård hver Ældre Sagens 10-års-nål for en stor og uegennyttig indsats i ligeså mange år.

Karen Johannesen, Lissy Christensen og Clara Nielsen – Foto: Privatfoto

Birgit Hansen og Jenny Kjærsgård – Foto: Privatfoto

En 70-års dag midt i et travlt forår – og en ditto midt i sommerpausen var blevet forbigået – ved en forglemmelse – og formanden kunne derfor i dagens anledning – med nogen forsinkelse – overrække bestyrelses suppleant Ingrid Christensen og  kontaktperson Gertrud Sørensen ( på grund af sygdom repræsenteret ved sin mand) – en gavekurv sammen med en undskyldende forklaring…

 

Formanden sluttede dagen af med en tak til alle for deres frivillige indsats og deres engagement i Ældre Sagens virksomhed – og håbet om at se hinanden igen henover Ældre Sagens mange kommende arrangementer i det nye år skriver Ældre Sagens Grindsted i en pressemeddelelse.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto