Spil dansk aften med Ronnie Olesen og Mona Brit Nykjær

Mona Brit Nykjær og Ronnie Olesen - PR-Foto

Mandag den 31. oktober kl. 19.00 åbner Vestermarkskirken dørene for en festlig Spil Dansk aften med Ronnie Flyvbjerg Olesen. Ligesom for to år siden har Ronnie valgt at tage en ekstra ledsager med og det er Mona Britt Nykjær. Hun er 44 år gammel og udover at være sanger, er hun også skuespiller. Hun har optrådt i adskillelige revyer rundt om i landet og sunget i teaterstykket Cyrano de Bergerac. Hun skulle egentlig have spillet hovedrollen i MCH’s musical »9 to 5« i foråret, men det blev aflyst pga. Corona. Hun er også selv sangskriver og har skrevet en sang om Covid 19, som er afspillet tusind vis af gange. De vil lede os i sang og krydre det med anekdoter og historier mellem indslagene.

 

Ronnie har levet som musiker størstedelen af sit 42-årige liv. Når man spørger ham, har han masser af minder om bl.a. sine 22 år i MUK, som han refererer til med stor glæde. Faktisk er han den person i MUK, der har været med allerlængst tid.

 

Ronnie Olesen har næsten spillet musik hele sit liv. Allerede dengang som 16-årig kunne han ikke lade være med at tænke videre over, hvordan man kunne gøre det endnu bedre, siger Ronnie Flyvbjerg Olesen.

 

24 år er det blevet til som både pianist i showbandet, kapelmester og arrangør. I dag er den 40-årige musiker fortsat i samme stil – som kapelmester i Mariehaven, kapelmester for Birthe Kjær og som festmusiker ved alle typer af arrangementer.

Billetter som koster 100 kr. kan købes ved indgangen og er inklusiv kaffe og kage i pausen skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.