Fredag var der efterårskoncert med vise- og folkesangeren Erik Grip

Foto: Privatfoto

Fredag afviklede Ældre sagen i Grindsted sin efterårskoncert.  Denne gang var det med Erik Grip. En på alle måder stor succes. Koncerten havde været udsolgt på få timer og mange stod på venteliste – og Erik Grip skuffede da heller ikke sit publikum. Han er en meget lun fyr, der elsker at fortælle “røverhistorier”, som han kalder dem. Om opvæksten på Lolland-Falster og Kastrup. Og om den elskelige, storbarmede og tunghøre mormor fra Norge, der repræsenterede slægtens sejlerfolk. Hans sange og guitarspil, hvor han fortolker Frank Jæger, Grundtvig, Carl Nielsen og senest Jens Rosendahl. Publikum lod sig underholde – lyttede, sang med og morede sig. Jo – Grippen havde virkelig publikum i sin hule hånd.

Erik Grip er i dag 75 år og kan se tilbage på en lang karriere, der tog sin begyndelse i starten af 60.erne i Visevershuset i Tivoli i København. Han har udgivet imponerende 40 album og er belønnet med tildelingen af Den danske Folkemusikpris. En pris der kun gives folke- og visesangere der har tjent genren i meget lang tid med en prisværdig stor karriere. Prisen sætter Erik Grip ind i rækken af de største  kunstnere indenfor den folkelige sang, såsom The Dubliners, Donovan, Poul Dissing, Mikael Wiehe, Tom Paxton og Sebastian skriver Ældre Sagen i en pressemeddelelse.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto