Marina M. Carlsen fejrer fredag den 4. november 2022 sit 40-års jubilæum i LEGO Koncernen

Marina M. Carlsen - PR-Foto: LEGO

31Marina M. Carlsen, Give, fejrer fredag den 4. november 2022, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Marina blev i 1980 ansat i pakkeriet i en kort periode, inden hun i 1983 startede som kontorelev i den daværende EDB-afdeling. Efter elevtiden, der også indbefattede forløb i Regnskab & Budget samt i Indkøbsafdelingen, fortsatte Marina i EDB-afdelingen. Først som kontorassistent, og blev i 1991 sekretær, hvilket fortsatte under forskellige chefer.

I 1998 var det tid til en forandring og Marina skiftede til Rejseafdelingen, hvor hun hjalp til med opbygge rejseprogrammet. I 2012 overtog Marina ansvaret for vores hotel & konference program, og er i dag fortsat at finde i Rejseafdelingen, hvor hun med sit servicegen og ordenssans, sikrer en positiv struktur i en omskiftelig verden.

Gennem årene har Marina opbygget et stort netværk, og skabt gode relationer både internt og eksternt, og hvor hun blandt leverandører er meget vellidt og værdsat for hendes altid åbne og professionelle tilgang. Marina er et kendt ansigt i rejsebranchen og nyder stor respekt, samt anerkendelse for hendes indsigt og erfaring, der kommer hendes kolleger og virksomheden til gavn.

Marina er loyal, pligtopfyldende og altid meget hjælpsom, og kendt bland kolleger for hendes evne til at være der for Dem, og sætter ofte opgaven og kollegaerne først, selv i en travl hverdag.