Glade børn i Enghuset i Grindsted med Familieklubben

Foto: Red Barnet Billund Kommune

Græskarlygter, kastaniedyr, fælleskab, leg i det fri og skumfiduser over bål.

Med disse ingredienser var der lagt op til en herlig oktober-lørdag i familieklubben i Red Barnet lokalt i Billund Kommune. Vejret var med os, og humøret var højt hos både børn, voksne og frivillige. ’Der er godt nok meget snask i sådan et græskar’ lød det fra en af pigerne. Og det har hun jo fuldstændig ret i. Men ud kom det – og der blev produceret de flotteste græskarhoveder.

Foto: Red Barnet Billund Kommune

Har du lyst til at være med i vores frivillig fællesskab, så er du velkommen til at kontakte os, og høre meget mere om, hvad vi går og laver helt lokalt her i kommunen.

Vi har en hjemmeside: Bliv frivillig i Billund lokalforening | Red Barnet – og du er også velkommen til at kontakte Vibeke Norup på telefon: 2186 2809 skriver Red Barnet Billund Kommune i en pressemeddelelse.