Kromutter Stephanie tager på skolebænken

Stephanie Graugaard - Foto: René Lind Gammelmark

Jeg har kastet mig ud i et nyt, vildt og yderst spændende eventyr. Ærlig talt har jeg lidt sommerfugle i maven fortæller Stephanie Graugaard fra Sdr.Omme Kro og Hotel i en pressemeddelelse.

Fra i dag starter jeg nemlig med at dygtiggøre mig inden for endnu et erhverv, så vi snart kan tilbyde wellness for krop og sind på Sdr. Omme Kro og Hotel. Det er et kæmpe spring, men også nødvendigt for at videreudvikle kroen. Sammen med Torben er mit ønske, at kunne tilbyde kroens gæster en bredere vifte af unikke oplevelser. For at overleve i dag tror jeg, at vi hele tiden skal forny os. Det er vigtigt at følge med tidens trends samtidig med at bibeholde noget af det gamle. Kroen skal fortsat være et hjertevarmt sted hvor alle er velkomne fortæller Stephanie.

 

Kroens mål samt plan for år 2023 og år 2024
Vi har i meget lang tid ønsket os en wellnessafdeling med spa, sauna og wellnessbehandlinger. Målet er at få lavet en wellnessbygning nede i haven – under terrassen ved salen. Her skal vinduespartierne være store, så lyset og naturen lukkes ind. Omgivelserne skal emme af afslapning, hygge og personlighed. Hensigten er at vores gæster skal gå herfra med en følelse af fornyet energi og ro i sindet. Det er sundt for krop og sjæl at holde en pause fra den hektiske hverdag, og der skal vi være det helt rigtige sted at tage hen fortæller Stephanie.

 

Kroen går en stille tid i møde og derfor holder vi lukket for a la carte fra den 19. december til og med den 23. januar. I denne periode vil vi lave et nyt vinrum til gæsterne, hvor vi tilbyder en lækker vin- og madoplevelse. Her vil der også være mulighed for at afholde polterabend, herreaften og meget andet.

 

Vi glæder os til fremover at kunne tilbyde kroens gæster mere end blot mindeværdige gastronomiske madoplevelser og hyggelige overnatningsmuligheder, men også eksklusive vinoplevelser samt luksuriøse wellness- og forkælelsesbehandlinger.

 

Viborg Helsepraktik

Viborg Helsepraktik danner rammerne for de nye kompetencer jeg vil tilegne mig. Her vil jeg befinde mig 2-3 dage om ugen det næste års tid. Jeg glæder mig helt vildt til løbende igennem år 2023 at tilbyde forskellige elevbehandlinger som Kosmetolog og Wellness Terapeut til både Sdr. Omme Kro og Hotels gæster og alle udefrakommende.

Mine undervisere er eksperter inden for alle områder af kosmetologi, herunder makeupartister, fysioterapeuter, læger, sygeplejersker, psykoterapeuter og kostvejledere. Formålet er at kunne tilbyde kroens gæster psykisk og fysisk velvære – det betyder at klienterne skal gå herfra med både et smukkere indre og ydre.

Personligt har jeg efter to graviditeter haft store udfordringer med det fysiske, og har i den forbindelse haft stor gavn af en naturlæge og naturlige lægemidler. På sigt er mit mål derfor at videreudvikle mig inden for dette område også. Både fysisk og psykisk velvære betyder alt for vores velbefindende, og jeg glæder mig virkelig meget til at kunne tilbyde det til vores kommende klienter.