Anni og hendes hjælpere er klar på Julemessen med indsamling af gaver til Julegavekonvojen

Foto: René Lind Gammelmark

Sidste år blev der samlet 231 julegaver ind til børn i Rumænien. Basen for indsamlingen var hos Grindsted Den Grønne Hovedstad, men i år er det flyttet ind hos GRINDstedet i det gamle Grand Hotel og Anni Guldager der står for initiativet håber at antallet af pakker i år bliver højere.

Anni Guldager har hjælp fra Finn Schøtt og Lions Billund-Grindsted.

Indsamlingen startede tirsdag den 1. november 2022 – hvor man fra kl. 9 til 19 kunne aflevere sine pakker.

Derud over kan man aflevere julegavepakker på følgende dage:

Tirsdag den 8. november fra kl. 9 til 19
Lørdag den 12. november fra 11 – 14
Mandag den 14. november fra kl. 17 til 19
Tirsdag den 15. november  fra kl. 9 til 19

Når indsamlingen er færdig bliver pakkerne transporteret til et lager i Fredericia, hvorfra de bliver transporteret til Rumænien.

Hvis ikke man har mulighed for at komme i åbningstiden og aflevere pakker, er man velkommen til at ringe til Anni Guldager på tlf. 60 95 50 46 og aftale et tidspunkt der passer.

Anni Guldager fik en henvendelse fra Johnny og Leif fra Julemessen, om ikke hun kunne tænke sig at få en stand på julemessen, først tænkte hun at det havde hun ikke tid til for hun skulle jo sælge Grindsteds julekalender, men da standen er blevet udvidet, så er der plads til både julekalender salget og indsamling af gaverne, så derfor sagde hun ja.  Hun har fået flere til at hjælpe med at bemande standen med gaveindsamling og også julekalendersalget, som står på stand 28 lørdag fra 10 til 17 og lørdag fra 10 til 16.

Gaverne skal deles op i følgende grupper

  • Pige 3-6 år
  • Dreng 3-6 år
  • Pige 6-10 år
  • Dreng 6-10 år
  • Pige 11-15 år
  • Dreng 11-15 år

Gaverne skal helst pakkes i en brugt skoæske i julepapir. Det koster 20,- kr. at komme af med en pakke – beløbet går til transporten. Man skal også skrive på pakken om det er til en dreng eller en pige, samt aldersgruppen.

årsagen til dette er logistik, for det er lettere at få plads til flere pakker – og nemmere at stable dem hvis de er i nogenlunde samme størrelse.  Derud over er det vigtigt at man skriver om det er til en pige eller en dreng – samt hvilken aldersgruppe det er til.

Kom gratis ind til julemessen
Hvis man har en pakke til Julegavekonvojen med over på julemessen, kan man komme gratis ind.  Det koster 20,- kr. at aflevere en pakke til Julegavekonvojen. Beløbet dækker transporten til Rumænien.

Anni Guldager håber på at mange benytter sig af lejligheden for at donere en gave, for selv om det måske er en lille ting for os, så har det meget stor betydning for dem der modtager gaven.

Du kan læse mere om Julegavekonvojen på deres hjemmeside

Vi var forbi GRINDstedet tirsdag lige efter spisetid, hvor Anni Guldager sad klar til at modtage pakker.