Fængslet og indespærret 2,5 år i en container

Helen Berhane - Pr-Foto: Jamie Hoyer

Tirsdag den 8. november fra kl. 19 til 21 er der foredrag i Vestermarkskirken med Helen Berhane

Hendes forbrydelse var, at hun delte sin tro gennem og sang. Hele vejen nægtede hun at give afkald på hendes tro selv det kunne bane vej for løsladelse og frihed.

 

Helens historie er  en påmindelse om, at vi aldrig skal tage vores frihed og demokrati for givet, men bruge vores frihed til at stå op for danskhed og hjælpe andre så meget som muligt.

Helen citerer; ”Nogle gange kan jeg ikke forstå, at det her er mit liv: de fire metalvægge, hvor vi er spærret inde som en flok kvæg – smerten, sulten, frygten. Alt sammen på grund af min tro. Jeg tænker tilbage på et spørgsmål, som jeg har stillet mange gange i løbet af de måneder, jeg har været i fængslet. Er din tro det her værd, Helen? Jeg indånder den tunge luft, der gør ondt i hovedbunden, den sindssyge kvinde som plaprer løs uden for, fangevogterne fortsætter deres runde og jeg hvisker mit svar:

Svaret kommer Helen til at fortælle mere om skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

 

Arrangementet er gratis, men der bliver lejlighed til at give en gave til den organisation Helen arbejder med.

Kaffe og kage kan købes i pausen for 30 kr.