Birthe Ekkendal fejrer 40 års jubilæum i LEGO Koncernen den 7. november 2022

Birthe Ekkendal - PR-Foto: LEGO

Birthe Ekkendal, Vejle, fejrer mandag den 7. november 2022, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

 

Birthe blev i 1985 ansat som operatør i pakkeriet på Højmarksvej. Men allerede mere end 10 år tidligere – i 1974, startede Birthe dog i LEGOLAND Parken, hvor hun arbejdede i Informationen. Efter fem år på Højmarksvej flyttede Birthe i 1990 til pakkeriet på Kløvermarken, hvor hun arbejdede to år, indtil hun i 1992 flyttede tilbage til Højmarksvej og derefter videre til pakkerierne på Rugmarken. Efter 19 år i pakkerierne startede Birthe i 2004 i Støberiet på Kornmarken, først som operatør og fra 2005 som Quality Technician i QA. I 2006 begyndte Birthe at arbejde med opdatering af tekniske specifikationer, og i 2008 flyttede hun fast til Engineering, hvor hun i 2009 blev en del af Part Design som Quality Assistant. Siden 2016 har Birthe arbejdet i Elements & Moulds Validation, som Qualification Assistant, stadig med tekniske specifikationer på elementer og global support til SAP MCS.

 

Birthe har et indgående kendskab til produktionen i virksomheden, hvilket hun bruger til at supportere globale kvalitetsområder hurtigt og effektivt med deres udfordringer. Det kan hun, idet hun kender processerne, systemerne og ikke mindst vigtigheden af hurtigt at hjælpe sine kolleger videre.

 

Birthe er som person altid klar med en humoristisk, og skarp, bemærkning der hurtigt sætter øjensynligt komplicerede ting i det rette perspektiv, som kun en 40 års jubilar kan gøre.