LEGOLAND åbner hele parken til jul for første gang nogensinde med masser af julelys og magisk julestemning

PR-Foto: LEGOLAND

Fra den 26. november til den 31. december kan gæsterne se frem til en helt ny LEGOLAND sæson og opleve julemagien, når parken slår dørene op til jul i hele LEGOLAND parken.

Lørdag den 26. november åbner LEGOLAND en ny sæson, når parken for første gang nogensinde åbner til jul. Gæsterne kan se frem til magisk julestemning, masser af juleaktiviteter og et 10 meter højt LEGO DUPLO juletræ, og så kan de stå på skøjter på en nyanlagt skøjtebane og selvfølgelig prøve alle parkens forlystelser med få undtagelser.

– Vi glæder os helt vildt til at kunne byde vores gæster velkommen til jul i LEGOLAND. Det er første gang nogensinde, at vi åbner hele LEGOLAND til jul, og gæsterne kan godt glæde sig til masser af juleaktiviteter og en helt magisk stemning, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Magisk julestemning med flotte julelys

Der bliver arbejdet på højtryk i disse uger for at give gæsterne den bedste juleoplevelse, når LEGOLAND slår dørene op til den helt nye sæson den 26. november skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

– LEGOLAND bliver fuldstændig forvandlet på samme måde, som vi kender det fra halloween. Der er garanti for at komme i julestemning, og vi kommer til at have masser af julelys, som naturligvis primært består af nyindkøbte LED lys med et meget lavt energiforbrug, siger Christian Woller.

Der kommer også julestemning på Hotel LEGOLAND, hvor man kan komme på magisk juleophold, og til nytår kan man fejre nytårsaften med børnedisko, lækker mad og fyrværkeri på Hotel LEGOLAND. 

Jul i LEGOLAND kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til 31. december, hvor der vil være åbent fra kl. 10-19, så man kan opleve stemningen, når mørket falder på. Den 31. december er der åbent fra kl. 10-16.

Læs mere om jul i LEGOLAND på www.legoland.dk/jul

PR-Foto: LEGOLAND

PR-Foto: LEGOLAND

 

LEGOLAND® åbner hele parken til jul for første gang nogensinde med masser af julelys og magisk julestemning
3.11.2022 09:22:19 | LEGOLAND Billund
Fra den 26. november til den 31. december kan gæsterne se frem til en helt ny LEGOLAND® sæson og opleve julemagien, når parken slår dørene op til jul i hele LEGOLAND parken.

10 meter højt LEGO® DUPLO® juletræ
Lørdag den 26. november åbner LEGOLAND® en ny sæson, når parken for første gang nogensinde åbner til jul. Gæsterne kan se frem til magisk julestemning, masser af juleaktiviteter og et 10 meter højt LEGO® DUPLO® juletræ, og så kan de stå på skøjter på en nyanlagt skøjtebane og selvfølgelig prøve alle parkens forlystelser med få undtagelser.

– Vi glæder os helt vildt til at kunne byde vores gæster velkommen til jul i LEGOLAND. Det er første gang nogensinde, at vi åbner hele LEGOLAND til jul, og gæsterne kan godt glæde sig til masser af juleaktiviteter og en helt magisk stemning, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Magisk julestemning med flotte julelys

Der bliver arbejdet på højtryk i disse uger for at give gæsterne den bedste juleoplevelse, når LEGOLAND® slår dørene op til den helt nye sæson den 26. november.

– LEGOLAND bliver fuldstændig forvandlet på samme måde, som vi kender det fra halloween. Der er garanti for at komme i julestemning, og vi kommer til at have masser af julelys, som naturligvis primært består af nyindkøbte LED lys med et meget lavt energiforbrug, siger Christian Woller.

Der kommer også julestemning på Hotel LEGOLAND, hvor man kan komme på magisk juleophold, og til nytår kan man fejre nytårsaften med børnedisko, lækker mad og fyrværkeri på Hotel LEGOLAND. 

Jul i LEGOLAND kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til 31. december, hvor der vil være åbent fra kl. 10-19, så man kan opleve stemningen, når mørket falder på. Den 31. december er der åbent fra kl. 10-16.

Læs mere om jul i LEGOLAND på www.legoland.dk/jul

For yderligere oplysninger kontakt pressechef, Kasper Tangsig på 2030 8184 eller presse@legoland.dk

 

Fakta om Jul i LEGOLAND:

Stor skøjtebane
Der bliver rig mulighed for at suse afsted på den nye, store skøjtebane, som er anlagt i forbindelse med Jul i LEGOLAND®.

Julemanden kommer på besøg
Julemandens hyggelige stue er flyttet ind i LEGOLAND®. Her kan børnene komme på besøg og møde julemanden, som også har en gave til dem (betalingsaktivitet). 

Juleboder med godter i lange baner
Oplev de hyggelige juleboder, der blandt andet serverer lune æbleskiver, gløgg, brændte mandler og lækre churros.

Juletematiserede forlystelser
Alle forlystelser med få undtagelser vil være åbne, og to af forlystelserne vil være juletematiserede. Der vil også være fokus på jul i de nye byggeoplevelser, hvor man blandt andet kan lære at bygge julepynt med LEGO® klodser.

Julelys og juletematisering
Masser af julelys, juletræer og juletematisering i hele LEGOLAND.

Luciaoptog
Stort luciaoptog den 13. december. LEGOLAND® Garden spiller også julemusik på udvalgte dage.