Ombygning af Hans Jensensvej fortsætter ind i 2023

Hans Jensensvej i Billund er i øjeblikket ved at blive ombygget, så vejen bliver mere sikker for bløde trafikanter. Ombygningen sker i etaper, og forventningen er, at ombygningen er afsluttet i februar 2023,

Billund Kommune er i fuld gang med at ombygge Hans Jensensvej i Billund. Ombygningen sker for at forbedre sikkerheden for de bløde trafikanter.

Ombygningen finder sted i flere etaper, og vejen vil være spærret forskellige steder under etaperne.

Etape 1 er allerede overstået. Den fandt sted i september og oktober, og her blev vejen rettet op mellem Billund Bæk og Byens Plads. Der blev også etableret bedre forhold for bløde trafikanter skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Ombygningen er nu nået til 2. etape, som er krydset mellem Byens Plads og Hans Jensensvej. Vejen er i denne etape spærret frem til 9. december. Her bliver etableret en hævet flade, der skal sænke hastigheden på vejen. De spærrede områder i 2. etape er markeret med blåt på fotoet.

Når arbejdet er færdigt i etape 2, begynder arbejdet med 3. etape. I etape 3 bliver der etableret nye fortove, cykelstier og en helle i midten af vejen. Vejen er i denne etape spærret frem til slutningen af januar eller starten af februar. De spærrede områder i etape 3 er markeret med rødt på fotoet.

Sideløbende ombygger Billund Kommune også fortov og cykelsti mellem Kastanjerundkørslen og Skolevej. Dette arbejdet finder sted inden slutningen af januar eller starten af februar. Under dette arbejde afspærrer vi fortov og cykelsti. De spærrede områder er markeret med grønt her på fotoet

Illustration, der viser, hvor der ombygges på Hans Jensensvej. Illustration: Billund Kommune