Omkring 110 var til Spil Dansk aften i Vestermarkskirken

Foto: Vestermarkskirken

Mandag den 31. oktober holdt Vestermarkskirken i Grindsted årets spil dansk arrangement med Ronnie Olesen og Mona Britt Nykjær. Omkring 110 var til stede og mange af dem havde allerede spist aftensmad i Vestermarkskirken en time før koncerten, til fælles mandagsspisning, som afvikles den sidste mandag i hver måned.

De fremmødte fik præsenteret en flot blanding af bl.a. revyklassikere til giro 413 potpourri. Ind i mellem sangene var der en munter og spontan samtale mellem Ronnie og Mona som fortalte om baggrundene for sangene, men også andre personlige anekdoter. Ronnie spillede musikstykker på klaveret alene og Mona sang nogle fantastiske musical klassikere så hårene rejste sig i nakken. Mange fik lejlighed til at synge med og ofte med fælles klapsalver under omkvædene.

Hvis man ikke var glad inden man kom, så var alle fyldt med godt humør da de gik hjem fordi det er i fællesskabet med andre og musikken som forener at magi skabes og sammenhængskraften styrkes skriver Charley Stephansen fra Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

Foto: Vestermarkskirken