Spirituspåvirket billist kører op bag i anden bil på Tingvejen ved Grindsted

Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag eftermiddag kl. 17.18 skete der et færdselsuheld på Tingvejen omkring tæt på varmeværket.

Under ligeudkørsel kører en 30 årig mand fra Grindsted (part 1) i en stationcar op bag i en minibus ført af en 60 årig mand fra Grindsted hvorved bilerne forulykker. To personer bliver kørt til Esbjerg Sygehus til tjek.

Føreren af den sorte stationcar (part 1) er påvirket af spiritus over det tilladte og bliver derfor sigtet for spirituskørsel. Vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Netavisen Grindsted at årsagen til færdselsuheldet formentlig sker da part 1 der jo er spirituspåvirket, måske ikke er opmærksom på at den bil der kører foran kører med lavere hastighed.

Se flere billeder under videoen 

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark