BillundSkolen har ansat Henrik Thorbjørn Andersen som viceskoleleder

Henrik Thorbjørn Andersen - PR-Foto: BillundSkolen

Tirsdag kunne BillundSkolen byde velkommen til deres nye viceskoleleder, Henrik Thorbjørn Andersen, der er 51 år gammel og kommer fra Esbjerg.

Han har arbejdet med ledelse siden 2009 i Esbjerg Kommune.

Henrik fortæller selv, at han glæder sig til at arbejde i Børnenes Hovedstad, og at han er optaget af, og nysgerrig på, hvordan vi som skole, i samarbejde med forældre og det omgivende samfund, kan give det enkelte barn mulighed for, individuelt og i fællesskab, at forløse sit potentiale bedst muligt.

Det glæder skoleleder Anja Lund Becker, at hun kan byde velkommen til en så erfaren lederkollega, og hun ser frem til deres samarbejde omkring bl.a. Playful learning, som BillundSkolen er i fuld gang med at arbejde ind i skriver hun i en pressemeddelelse.