Francis Gusts forsætter i Grindsted i næste sæson!

Francis Gusts - Foto: René Lind Gammelmark

GSK Ligas lettiske publikumsfavorit Francis Gusts forsætter i Grindsted-vesten til den kommende sæson. Francis havde en eminent debutsæson i den danske speedwayliga, hvor han lynhurtigt tog en fast plads i Grindsted-truppen.

Francis sæson sluttede dog brat, idet han var involveret i et uheldigt styrt i semifinalen i Esbjerg, hvor han pådrog sig en skade i hans venstre knæ, heldigvis melder Francis sig fuldt ud klar til den kommende sæson 2023. – Francis er uden tvivl et af de største talenter i speedway-verdenen, og havde det ikke været for skader i sidste sæson var han også kommet med i toppen af U21-VM-serien.

Francis kørerstil passer utrolig godt til Grindsted-banen, hvor han var en uhyre stærk & vigtig magtfaktor for Grindsted i 2022.

I løbet af de næste par dage vil GSK Liga annoncere den næste kører i Grindsted til 2023!

GSK Liga truppen for 2023 består indtil videre af: Kenneth Bjerre og Francis Gusts skriver Chris Pedersen fra GSK Liga i en pressemeddelelse.