I Gyttegård Golf Klub værner de om de frivillige

Til venstre formand for Gyttegård Golf Klub Hans Bennetzen - til højre Lene Sørensen, Frivillig i Gyttegård Golf Klub - PR-Foto: Gyttegård Golf Klub

Frivillige skal aktivt ses, høres og belønnes for deres arbejde ellers mister man dem og får svært ved at rekruttere flere. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad det er, der driver de frivillige. Det gør man en helhjertet indsats for i Gyttegård Golf Klub.

I klubben prioriter vi at etablere fællesskaber, som rækker ud over os selv, og som samtidigt bidrager til at vi får løst praktiske opgaver som højner oplevelsen i vores fælles klub. Fællesskabet er selve kernen i det frivillige arbejde, og vi mener, at frivillige er selve kernen i vores forening, udtaler Ditte Dam Øhlenschlæger, golfmanager i Gyttegård Golf Klub.

Som en del af påskønnelsen af de frivillige, blev der søndag den 30. oktober afholdt en golfturnering kun for de frivillige i klubben. Der skal løftes i flok som frivillig, så derfor blev turneringen afholdt som en holdturnering, hvor samarbejde var nøgleordet for et godt fælles resultat – og det gik supergodt.

75 frivillige var med i løbet af dagen, hvor de blev forkælet med lækker forplejning i løbet af golfrunden og et overdådigt buffetbord i det charmerende klubhus efterfølgende.

Lokaler og udenomsarealer fremstod på dagen toptrimmet, da en flok på ikke mindre end 45 frivillige, tidligere på ugen deltog i efterårsklargøring af klubben.

Golfklubben drifter ca. 55 hektar i naturskønne omgivelser, og har knap 1000 medlemmer skriver Gyttegård Golfklub i en pressemeddelelse.