“Mit liv med musikken”- Ældre Sagen i Grindsted havde Bruno Jochumsen på plakaten til søndagstræf

Foto: Privatfoto

Nisserne havde afgjort været på spil i Bruno Jochumsens computer forud for hans foredrag om hans liv med musikken…

Men med Team-Viewer, vorherres hjælp og lidt håndkraft lykkedes det at få teknikken på plads – og Bruno Jochumsen berettede i et personligt og indlevende foredrag bl.a. om sange, som han har skrevet såvel tekst som musik til fortæller Troels Gydum til Netavisen Grindsted.

Han fortalte også om sit liv, og hvordan han fik 4 af sine sange på DRs Dansktoppen, uden at kunne skrive en node. Sange hvor Ronnie Flyvbjerg Olesen står for de musikalske arrangementer, og som er udgivet på CD og div. streamingtjenester, indspillet med professionelle musikere og sangere.

Også om et tre måneders vikariat der blev til “fast arbejde” i 30 år, og hvordan det var at avancere fra vikar til chef for “hele butikken” var en ikke uvæsentlig del af Bruno Jochumsens karriere i Sydbank.

Bruno Jochumsen skiftede sidste år bankskjorten og slipset ud med en rød arbejds T-shirt, som han trækker i, når han passer sit nye 20 timers job hos Billund Bad. Og det passer den 61-årige musikalske bankmand helt perfekt efter 43 år i bankverden – inkl. den Kongelige Belønningsmedalje.

Bruno Jochumsen har altid elsket musik, og han satte sig på det mål at skive en sang, der kunne komme på Dansktoppen. Et mål han fik indfriet første gang i 2016.
Der var også mulighed for at synge med, og deltage i en lille konkurrence, hvor svarene lå gemt i Bruno Jochumsens sangtekster.

Foredraget blev understøttet af såvel optagelser af forskellige interviews i TV – som – naturligvis – eksempler på nogle af de mange velklingende og ørehængende julesange.

En rigtig hyggelig søndag eftermiddag, der i det små lagde op til den julestemning, vi nok alle så småt går og venter på fortæller Troels Gydum, der er formand for Ældre Sagen’s lokalafdeling i Grindsted.

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto