KANDIS kommer tilbage til Grindsted!

Foto: Johnny Hansen

Grindsted Musikforening og MAGION inviterer endnu en gang til et brag af en fest, når vi har Danmarks mest populære danseorkester på programmet – nemlig KANDIS.

Det sker lørdag den 26. august og vi kan godt love, at det igen bliver et brag af en fest. Arrangementet begynder kl. 19.00 med en lækker buffet lavet af kokken i MAGION. Under middagen spiller en professionel disc-jockey. Kl. 21.00 går Kandis på scenen, og de spiller hele 3 gange 60 minutter. Festen er med garanti non-stop, for i pauserne spiller en erfaren disc-jockey op til dans. Kl. 01.00 er festen så slut – efter 6 timers topprofessionel underholdning fra Danmarks mest populære danseorkester.

Som noget nyt i 2023 er bordplanen lavet med nummererede pladser. Det betyder, at man skal booke billetterne samlet for at kunne sidde sammen til festen. Til gengæld styrer billetkøberne helt selv, hvor de vil sidde. Samtidigt er dansegulvet større i 2023 – her havde arrangøren undervurderet mængden af glade dansende.

Vi er fra Grindsted Musikforening og MAGIONs side meget glade for, at det er lykkedes at få KANDIS med Johnny Hansen i front til Grindsted. Igen i 2023 falder koncerten sammen med den weekend, hvor Grindsted Festuge begynder, det gør det bare endnu bedre. Så igen i 2023 sparkes Festugen i gang med et brag skriver de i en fælles pressemeddelelse.

Billetsalget begynder onsdag den den 9. november.