Kl. 10 åbner Vild med Vin i Billund

Foto: René Lind Gammelmark

Kl. 10 i formiddag åbner Billunds nye Vinbutik: Vild med Vin – Billund

Vild med Vin. Butikken har til huse i den ene ende af Skousen butikken på Gammelbro 62  hvor der er fælles indgang til begge butikker.

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

For at blive klar til åbningen onsdag formiddag, har vi haft butikken i Grindsted lukket mandag fortæller Morten Kampmann Jakobsen til Netavisen Grindsted tirsdag aften da avisen var på besøg i Billund. Der blev arbejdet ihærdigt på at få de sidste varer på plads inden åbningen, og mens vi lavede interviewet blev den nye desk leveret.

Foto: René Lind Gammelmark

Butikkens åbningstider: 
10 – 17.30 mandag til fredag, lørdag kl. 10 – 14.30  – Vi  har de samme åbningstider som Skousen fortæller Morten Kampmann Jakobsen.

Der vil blive lavet forskellige arrangementer i butikken i Billund, blandt andet Vinsmagning, ligesom vi gør i Grindsted fortæller Morten.

Nathja og Morten skiftes til at være i butikkerne
De fleste dage vil det være Morten der skal passe butikken i Billund mens Nathja så passer butikken i Grindsted. Vi har begge boet i Billund tidliger, så vi kender jo byen.

I Billund starter vi op med et grundsortiment, som vi så tilpasser efter efterspørgslen. Det er den samme måde vi gjorde da vi åbnede vinbutikken i Grindsted, hvor sortimentet efterhånden er mangedoblet.

Herunder kan du se nogle af de ting der er på programmet i forbindelse med åbningen.

Onsdag kl.10: Butikken åbner, og der er mange gode tilbud

Torsdag kl. 11.00: Destilleriet Als står klar med gratis smagsprøver på gin og tonic til alle der kigger forbi

Fredag og lørdag vil der være smagsprøver på 10 udvalgte vine, som selvfølgelig kan købes til en skarp pris.

I uge 46 fortsætter Vild med Vin de gode tilbud, og torsdag den 17. november kommer Jesper fra 1423.dk-World Class Spirits, der vil stå med gratis smagsprøver på blandt andet rom.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark