Maria vandt gavekort på 5.000,- kr. til Kvickly Grindsted

Varehuschef Thomas Bæk til venstre med gavekortet på 5000,- kr. som Maia Madsen fra Sdr. Omme vandt på Julemessen i MAGION - Foto: René Lind Gammelmark

I sidste weekenden 5. og 6. november var der Julemesse i MAGION.

I forbindelse med messen kunne man aflevere sin udfyldte billet i en tønde på Kvickly Grindsteds stand, og på de måde deltage i konkurrencen om at vinde et gavekort på 5.000,- kr. til juleindkøb i Kvickly Grindsted.

Søndag kort før messen lukkede blev den heldige vinder trukket, og det var Maria Madsen fra Sdr.Omme.

Maria var onsdag formiddag en tur i Kvickly for at få gavekortet udleveret, og hun fortalte at hun havde været på julemessen både lørdag og søndag.  Da Johnny Hansen fra Julemessen ringede til hende tænkte hun at hun ikke lige havde regnet med at vinde, da chancen var lille. Jeg blev rigtig glad. Maria bor hjemme hos forældrene og derfor har hun besluttet at gavekortet skal bruges til julehandel, for med alle de stigende priser – så den falder på et tørt sted konstaterer Maria.

Varehus Thomas Bæk gav Maria Madsen gavekortet, og kunne glæde sig over at kunne give gavekortet til en person der blev glad for at vinde. Det er også dejligt at kunne få en kunde fra Sdr.Omme her i butikken – Maria plejer at handle  i Kvickly, så hun kendte godt butikken.

 

Thomas Bæk fortalte samtidig at han var rigtig glad for at Kvickly havde deltaget på årets julemesse.  Han havde fået mange positive tilkendegivelser fra kunder og andre udstillere – og er har allerede bestilt en standplads til julemessen 2023 der foregår den 4. og 5. november 2023.